Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Forellen Vieux Strassbourg

Aantal personen: 6

Ingrediënten

6 forellen รก 150-200 gr
6 worteltjes
1/2 selderijknol
2 preien
1 bosje peterselie
1 bosje bieslook
1 bosje dille
1/2 liter Elzasser Riesling
1/4 liter dikke room
zout, versgemalen peper

Bereiden

Pluk de blaadjes van dille en de peterselie en knip de
bieslook fijn.
Breng de binnenkant van de forellen op smaak met zout en peper
en vul de vissen met het kruidenmengsel.
Snijd de worteltjes, de knolselderij en de preien in zeer
fijne reepjes. Beboter een pan, leg de groenten op de bodem en
schik daar de forellen op. Giet de wijn erbij en voeg er de
room en naar smaak zout en peper aan toe.
Laat de forellen 10-15 minuten pocheren en schik ze daarna op
een verwarmde dienschotel.
Serveer er de kookfond apart in kleine kopjes bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lotus-zalmpasteitje
Indiase heilbotcurry (Machil aur Tamatar)
Viscurry met zeewolf
Saltimbocca van zeeduivel met paprika
Rad Na met Noorse zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes